top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 21


Dragă, schimbă pozițiile obișnuite, parfumul, tehnicile. Menține totul într-un echilibru, niciodată nu știi cum și unde vei face dragoste.

Planifică să faci sex oriunde în casă. Un loc “exotic”, cum ar fi masa din sufragerie, adăugați un grad de entuziasm și obraznicie pe care partenerul Dvs îl va îndrăgi.


O femeie sexuală, face asta și cu un scaun. Ea știe că, un scaun poate servi nu doar pentru a sta pe el sau pentru a pune hainele. Dacă spațiul permite, un șezlong este un accesoriu la fel de captivant, deoarece se deschide o gamă mai largă de poziții și puteți găsi una sau mai multe pe plac. Un fotoliu balansoar în stil Victorian sau împletit, cu perne moi și pufoase îți vor aduce o plăcere incredibilă.


Patul nostru!!! Noi dormim în el, ne îmbrățișăm în el, rîdem și facem dragoste în el. Dar, putem să ne distrăm foarte bine și în afara dormitorului nostru. Vă dau și o idee cum să o faceți.


Pînă partenerul tău lipsește de acasă, atîrnă la marginea patului un indicator pe care scrie “off limits” sau lipește în jurul patului o banda adeziva “ police line - do not cross”.


Tachinează-l în timpul zilei, cînd vezi că interesul lui a crescut, spune-i despre “ zona misterioasă” din dormitor. Misiunea ta din acea noapte e - să faci dragoste oriunde, în altă cameră, folosind un oricare tip de mobilă, unde nu ați mai făcut-o niciodată. Unul dintre “acele locuri” ar fi scările, este un teren de joacă perfect pentru adulți. Poți începe de la prima treaptă a scării. El se așează; tu faci o “magie” cu gura. Incalecă-l și urcă lent (în genunchi) treptele, pînă ajungi la fața lui, opreste-te pentru o clipă. Continuă să urci mai sus …. lasă-l să “intre” în tine de la spate. Urcă pînă la ultima treaptă, așează-te comod, el deja știe ce are de făcut…


Nu te opri acolo.Mișcă-te, schimbă locația! Folosește imaginația. Ai făcut-o vreodată pe dulapul de la bucătărie? Dar sub masă? Pun pariu că ai descoperit plăcerea mașinii de spălat, în timp ce e setată la regimul de scurgere.


Mergi în garaj! Sigur, e teritoriul lui, anume din acest motiv lui îi va plăcea asta mult. Urcă pe masa lui de lucru, și roagă-l să-ți arate “perforatorul”, încearcă instrumentul. Poți lăsa ușa de la garaj deschisă…


Și dacă ai avut dorința sa faci modificări în casă, prinde momentul - după așa o noapte, el va fi gata să facă orice pentru tine….



Sursa: “101 nights of great sex”


452 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page