top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 23 ( sfaturi pentru ea )



Bărbații !! Uneori pot fi ca niște copii mici, nu-i așa? Se pare că niciodată nu pierd dorința de a risca, acea necesitate de a merge pe muchie. Și nu sunt niciodată mai fericiți decât atunci, cînd ne pot speria cu riscurile pe care și le asumă! Evident ca testosteronul e "de vină", nu crezi? Este timpul să întoarceți "pîrleala". În această săptămână, îl vei duce la o "plimbare sălbatică". El va avea parte de senzații de neuitat, iar tu vei primi - ciocolată!..

Trimite-i o invitație formală să luați masa împreună. Scrie-o exact așa: ești invitat la o cină cu mine sâmbăta asta la opt.

La cina?? A citit bine? Trebuie să fie o greșeală de tipar. Acum, cheia succesului acestei seducții nu este tipul de restaurant, ci tipul de toaletă ( da-da, anume "camera de baie")! Cercetați bine înainte de a face rezervări, deoarece trebuie să fie o cameră intimă, cu un lacăt la ușă. Când vine seara specială, insistă sa luați aperitive și vin înainte de "bucatele principale" din meniul tău. Doresti ca pofta lui și libidoul lui - să fiarbă. Totul e în mîinile tale, cochetează cu el. Amintiți-vă împreună despre cele mai tari experiențe sexuale. Și odată ce ești sigură că are sex în minte, zguduie-l. Înclină-te îndeaproape și șoptește-i că chiloțeii ți se umezesc. Ia-l de mână și, după ce îi reamintești să-și ridice maxilarul de pe masă, mergeți în spatele restaurantului. Vreai să-i dai "desertul". Când ajungi la toaletă - zâmbește "rău". Trage-l spre tine și încuie ușa.

Aruncă-te asupra lui imediat! Saruta-l cu lăcomie pe buze. Sprijinește-te de masă și înfășoară un picior în jurul coapsei lui. Pe măsură ce pasiunea crește, trage rochia în sus și lasă-l să simtă umezeala ta. Trage de fermoar; elibereaza-i "mîndria", umflandu-se sub degete. Nu te deranja să scoți chiloții. Doar trage-i la o parte pentru a face loc degetelor sale palpabile - și a erecției sale palpitante. Este un preludiu? Este o altă metodă de seducție, este un orgasm rapid, fierbinte, scurt și intens.

Trebuie sa reușiți sa va întoarceți la masă la timp, pîna vi se aduce comanda. Probabil chelnerul, nici măcar nu a observat dispariția voastră ciudată. S-ar putea să fie suspect, totuși, dacă ambii izbucniți în hohote de râs atunci, când vă întreabă dacă sunteți gata pentru desert. UN ALT DESERT?!



Sursa: "101 Nights of great sex"


1.846 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page