top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 28 ( Sfaturi pentru ea )


"Esti somnoros, foarte somnoros, cu greu poți ține ochii deschiși. În această după-amiază, când vei auzi cuvântul „parfum” va apărea o senzație necontrolată, de a merge la somn. Odată ajuns în pat, nu te vei trezi - indiferent de ce aș face cu corpul tău. Nu te vei agita și nu vei vorbi, altfel vraja nu va avea efect“.


Poate că nu va rămâne hipnotizat, oricum - însăși cu siguranță va fi fascinat când va citi această notă, lăsată lângă farfuria sa, la micul dejun sâmbătă dimineață! Nu te mira dacă se grăbește să-și facă treburile de weekend. Chiar și un muncitor înflăcărat va aștepta cu nerăbdare acest somn intrigant.


Mai târziu, pe parcursul zilei, stropește câteva picături de parfum pe piele. Apropie-te de el și întreabă-l dacă îi place noul parfum ... apoi urmărește-l cum se îndreapta spre dormitor!


Lasă-l pentru câteva minute singur, apoi intră în cameră. În tăcere deplină, apropie-te de pat. El doarme adânc - sau se preface, oricum nu contează - așa că fii blânda în timp ce-i examinezi corpul. Nu dorești să-l trezești în timp ce îl explorezi cu cele mai gingașe mângâieri.


Dar de altfel, acum ai libertatea de a face orice vrei! Dacă sunt anumite lucruri despre care ești curioasă, acum este momentul să le descoperi. Și în "țara viselor", el va fi într-o stare incredibilă de anticipare, întrebându-se unde îl vei atinge și ce vei face în continuare!


Dezbracă-l. Studiază toate locurile pe care vrei să le atingi. Atinge-i ușor pleoapele cu buzele; sărută-i gâtul, sfârcurile și burta, coapsele și degetele de la picioare. Încearcă să găsești zone erogene noi; fii atentă cum pielea lui reacționează pe măsură ce treci cu vârful degetelor peste penisul lui cald. Știai că perineul unui bărbat este aproape echivalent cu punctul G al unei femei? Freacă ușor această zonă dintre scrot și anus și îl vei trimite într-o transă erotică. Apăsați degetele mai adânc în el, în timp ce masați cu o cremă penisul lui erect. Ai tot timpul la dispoziție pentru a-i observa penisul în diferite etape de excitare. Dacă este un băiat cuminte - dacă respectă regulile și rămâne “adormit” - mângâie-l până când vine, umplându-ți palma cu sămânța lui aburitoare.



Sursa: “101 Nights of Great Sex”


468 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Σχόλια


bottom of page