top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 10



Nu există nimic mai erotic decât o prezentare perfectă a sexualității - iluminare perfectă a camerei, lenjerie simpatica, si cuplul care este excitat de o singură persoană. Să faceți fotografii reciproc, poate fi foarte distractiv și desigur, excitant. Aici, lucrurile personale vechi ascunse undeva sau micile articole procurate de la vre-un magazin, va pot fi de mare folos. Puteți sa va faceți un machiaj sălbatic, scandalos, cercei pe care nu i-ați purtat vre-o data, ceva mai extravagant.


*** Știm prea bine ca barbatilor le place sa privească imaginile din reviste erotice de gen Playboy, foloseste-te de acesta, este un avantaj pentru tine.

Fa rost de o revista erotica si las-o undeva, impachetata frumos, în așa fel ca partenerul tau sa o gaseasca.Cind va deschide acel “cadou”, sa ramina surprins și de o notiță lăsată acolo “ Studiază revista, te rog”. Fii sigura ca ca el va fi uimit, multumit - dar și un pic confuz. Calmează spiritele când îl vezi, zicindu-i ca “speri mult el să învețe ceva de acolo, si ca ai dorit de mult timp sa faci o sedinta foto un pic mai picanta, insa nu te-ai simti bine sa faci acea sedinta cu un oarecare fotograf, decit EL sa fie acel fotograf”, totodata ii dai camera foto.

Mergeti impreuna in “studioul” amenajat de tine, unde ai lasat o colectie de haine sexy. Costum de baie, rochite, lenjerie - lasa friu liber imaginatiei. Daca veti avea o atitudine potrivita, orice haina imbracata va fi ispititoare, mai ales ca sub acea haina nu ai nimic…..

Distrează-te cu “rechizitele” pe care le ai. Palariile sunt minunate pentru joaca dea ascunselea! Eșarfele, bijuteria, orice îți place, vor funcționa de minune pentru acest joc,imbracindu-te sau dezbracindu-te, depinde de situatie. Încercați să faceti citeva fotografii, ca cele din revistă. Te simți curajoasa? Picioarele despărțite sau partea de jos ridicata sus; lasă-l să dirijeze ședința foto în orice fel îi place. Acesta este momentul pentru a vă răsfăța cu cele mai imbietoare vise. Tentati-l... atingeți-vă de aparatul foto, atinge-te pe tine… Fa ca visele sa devină realitate. Fantezia pe care o avea încă din adolescență, devine reralitate…..


Sursa: "101 Nights of great sex"

Photo: pinterest.fr

205 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page