top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 13



Trei arme importante de care e bine sa ții cont, și care îl va face pe partenerul tău să rămîna îndrăgostit de tine: 1. Imaginația 2. Receptiva la dorințele lui. 3. Curajul de a experimenta tehnici sexuale noi, situații și locuri încântătoare.


***


Aer liber. Razele de soare și aerul proaspăt te invioreaza, te stimulează. Și te face sa alegi un loc excepțional pentru sex! Găsiți un tablou sau o poza cu un peisaj și pune-l pe bordul mașinii sale cu o notă: - “Hai să mergem la o plimbare lungă. Undeva unde putem savura liniștea naturii.”

Nu ai nevoie de păduri tropicale. Un parc mare sau o rezervație cu mulți copaci este suficient. DOAR CA să te îmbraci pentru acces ușor la corpul tău. O fustă lungă, și o bluză cu nasturi este deajuns. Odată ce ați ieșit la plimbare, caută cu privirea un loc în care nu veți fi deranjați. Aruncați o pătură jos și savurati peisajul și liniștea naturii.Dacă nu vezi imediat nici un animal sălbatic, va trebui doar să creezi unul, fiind chiar tu. Sărută-l fierbinte, "înșfacă-l brutal", scoate la iveală bestia din el! Acum, profită de vestimentația ta.

Așează - te pe coapsele lui, întinde fusta larg. Invită-l să-și strecoare mâinile dedesubt. Hmm, fără lenjerie! Și nici nu pare a fi o simplă plimbare... Fusta ta îi acoperă fermoarul și, atât timp cât mâinile lui sunt jos, roagă-l să-l deschidă. Odată liber, treci cu degetele de-a lungul penisului. Simte erectia lui prin haina ta. Trage fusta peste penisul lui; înfășoară-l și strânge-l strâns.

Este o scenă puternic erotică. El este deservit sexual de o femeie extrem de excitată, într-un loc unde ar putea veni alți oameni... Unde în timp ce deschei cîțiva nasturi pe bluză, numai el poate vedea în interior. Totodată îl împingi și te așezi brusc pe vârful penisului, fusta largă acoperă toate.Atâta timp cât rămâi deasupra, oractic poți face ca " pământul să se miște" fără să fii văzut…..


Sursa: "101 Nights of great sex"

Photo: pinterest.com

184 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page