top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 15



Niciodată nu am întîlnit un bărbat care nu ar dori sa urmareasca, în taină, partenera care își satisface dorința sexuală de una singură . Este o fantezie puternică. În această seară, îl vei ajuta sa realizeze unul dintre cele mai clandestine vise- și să-l descoperi la tine însuți.

Eliberează ceva spațiu în dulapul din dormitor și așează în acel loc un scaun, alege un loc astfel încît "spectatorul" să savureze din plin această "priveliste", care urmează... Creează o atmosferă romantică cu ajutorul lumânărilor, muzică lentă și aerul să aibă mirosul celui mai plăcut parfum. Condu-l pe scaunul său privat și spune-i că este foarte important să rămână complet liniștit. Închide ușa dulapului aproape până la capăt și ieși din dormitor.

.... Du-te să- ti faci un cocktail. Când te întorci, comporta-te ca și cum ai fi singură, gândește-te ca și cum ai fi singură...

Dezbraca-te. Așeaza-te pe marginea patului și începe sa te masezi ( folosește uleiul de corp ) pe brațe, pe umeri, pe gât. Intinde-te în perne și răspândeste uleiul de corp peste sâni ... Joacă-te cu ei… Trage ușor sfîrcurile, răsucește-le și fă-le să prindă viață. Această senzație minunată și caldă se va răspândi pe burtă și pe coapse; "indreapt-o " cu degetele. Știi unde duce...

Mângîie-te. Introdu încet un deget "acolo" și apoi altul. Umezeste-le; fă-le alunecoase și apoi mîngîie blând clitorisului... Numai tu știi exact cum să-l atingi, cum se simte "el" cel mai bine. Încearcă să "reții" orgasmul….până când este insuportabil, și apoi ... da-i drumul. Punctul culminant. Dă în totalitate! Aminteste-ti, nu este nimeni acolo care să deranjeze dansul tău erotic… Nimeni, în afară de acel bărbat extrem de excitat, ascuns în spatele ușii.

Apoi, aceasta este Provocarea. Odată ce vei găsi curaj sa depășești această barieră, odată ce te eliberezi de careva stereotipuri și știi cum sa descoperi sexualitatea din tine, odată ce vei reuși sa "trezești" un bărbat și totodată și pe tine - vei privi la o relație cu un bărbat, altfel. Vei avea încredere în tine, vei avea un zîmbet mai misterios…. trebuie doar să accepți Provocarea….


Sursa: " 101 Nights of great sex"

Photo: pinterest.com

367 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page