top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 18




Săptămâna aceasta lasa-ti partenerul sa fie in rolul unui detectiv. Dă-i un indiciu. Pune un plic în servietă sau în buzunar, în timp ce pleacă de acasă. Va rămîne surprins când îl va deschide și va găsi o pereche de chiloței cei mai sexy. Va fi intrigat când va vedea și o notiță: " Traseul începe de la ușa garajului ... Vânătoare fericită!"

Sper să se poată concentra asupra serviciului - pentru că își va petrece ziua cu gândul la tine! Suspiciunile sale "perverse" vor fi confirmate de îndată ce va ajunge acasă; desigur, ciorapii tăi agățați provocator peste mânerul de la usa de la intrare. În casă, el îți va găsi bluza, sutienul, fusta aranjate sore direcția dormitorului, care duce spre paradis! Crezi că va fi surprins când va deschide ușa dormitorului și te va găsi învelită doar intr-un prosop și provocîndu-l să te prindă?

Când intră pe ușă, bombardează-l cu perne. Ține-ți o pernă în mână pentru a-l îndepărta jucăuș când va încerca să-ți scoată prosopul. Joacă-te de-a prinselea, opreste-te - apoi ridică-te și ademeneste-l! Fă-l să incerce sa te prinda din nou până când în sfârșit reușește să-și ia "premiul dulce".

Cu toate acestea, există un ultim obstacol pentru el. Când scoate prosopul de pe tine, îți va găsi corpul acoperit strâns cu pelicula alimentară! Ohhh nu! Ai in față un om flămînd care este obligat să scoată "ambalajul" înainte de a-și putea savura victoria. Nu treceti peste acest pas, totuși - trei părți de excitare și o parte de dezamagire, formează o rețetă grozavă de seducție.

Și nu lăsa perna încă. Vei mai avea nevoie de ea…


Sursa: "101 Nights of great sex"

Photo: images.app.goo.gl

38 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page