top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 19



Sexul este aprins atunci cînd te distrezi și îți asumi câteva riscuri, fii creativa, nu-ți fie frică! Scapă de rutină. Relaxați-vă și fiți dispuși să vă faceți "de cap". Nu vorbesc de bici, lanțuri și cătușe; dacă iti place, nu e problemă. Încercați ceva nou și inventiv pentru a avea momente pasionale. Și ia aminte, nu există ceva, care nu se poate.


Cît timp a trecut de când tu ai jucat minigolf cu iubitul tau? Aminteste-ti cât de distractiv a fost! Runda specială de astăzi are de-a face mai mult cu tachinarea.

După ce plătiți jocul și vă va luați echipamentul, cere-ti scuze, doar pe o secundă. Fugi in camera doamnelor, iar când te întorci, dă-i mingea de golf învelită în chiloți. Spune-i că vrei să faci jocul cumva mai ... provocator.

Tu incepi runda. Ai practicat sa bati mingea, îmbrăcată în aceeasi fustă în fața unei oglinzi, astfel încât să știi exact cum să te apleci și să așezi mingea pentru o vedere cât mai bună a peisajului. Dă o lovitura, fa-l sa se agite - "hei iubitule, tu doar cunosti unde se afla gaura?" Saruta-l rapid, atinge usor fermoarul cu mîna și vei avea "tag-ul lui" în atenție ta!

Fa o plimbare pina la gaură în timp ce el se pregătește sa dea lovitura la minge, aseaza-te linga el cu genunchii ușor depărtați. Amintește-i să-și tragă maxilarul de pe pământ - și încearcă să-ți păstrezi ochii pe minge.... Ok... Dacă câștigă această prima rundă, fa-te rușinoasă!

Fii jucăușă, zadara-l

În drum spre casă, provoacă-l sa dea o privire mai lungă sub fusta ta. Ia-l de mână și atinge-ti coapsele cu vârful degetelor. Intinde mîna și "strânge-l" ușor! - în timp ce el încearcă să se concentreze la drum. Dacă esti curajoasa, poți deschide fermoarul pantalonilor…. mmm ... și ce vezi acolo? La ce te-ai gîndit cînd ai vazut erecția?..Oh, și cât timp sunteti în trafic, ai grijă la dinți. Doar nu esti dura! Dă-i foială!


Improvizați cu oricare alt joc.



Sursa: "101 Nights of great sex"









https://images.app.goo.gl/NUbsp2xLWY6WPQGd6

69 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page