top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 4



SECRETE DE SEDUCȚIE Brenda Venus

Iubitul tău a căzut într-o rutină? Viața ta amoroasă a devenit foarte previzibilă?

Romantismul este asemenea unui joc. Are elemente de surpriză, intrigă, distracție, tachinare și încălcarea regulilor.

Romantismul se referă la crearea unei iluzii din lume. Aceasta este baza tuturor minunilor - preluarea obișnuitului și transformarea lui.

Pentru a fi impresionantă, trebuie să-ți folosești propriul talent special.


APRINDE "FOCUL" ÎN EL Ellen Kreidman

Planificarea unei surprize pentru partenerul Dvs. este o modalitate foarte directă de a arăta că vă pasă cu adevărat și de a crea o amintire în același timp. Cel care primește surpriza nu face decât să se bucure de ea in timp ce durează sau ca o amintire, dar vei avea plăcerea suplimentară de a planifica și executa întregul eveniment. Faceți ceva imprevizibil, spontan și diferit. Nu vă faceți griji că nu sunteți „de genul” - toată lumea are capacitatea de a fi creativ și interesant. Este nevoie doar de timp, energie și dorința de a încerca ceva diferit.

Aici este descrisă o metodă de seducție, asemeni unei vânătoare de comori erotică, în care Marele Premiu ești Tu! Va fi nevoie de ceva pregătiri pentru asta, dar odată ce totul va fi aranjat, adevărata voastră iubire va avea o mulțime de râsete, multe zâmbete și un punct culminant important pentru el. Într-o după-amiază din această săptămână, ascunde-te în baie și cheamă-ți iubitul - Dragă, am nevoie de câteva prosoape de hârtie din bucătărie. Te-ar deranja să mi le aduci? Ceva neobișnuit îi atrage atentia în timp ce se îndreaptă spre acele prosoape. Este un mesaj, scris cu litere roșii enorme pe primele două foi.

"Acum esti in căutare de comori. Prima oprire - căsuța poștală."

Oh baiete! I-ai atras atenția acum! În căsuța poștală va găsi un plic care conține două bilete la film ... sau dacă bugetul dvs. permite, la câteva concerte! Scrieți și o notă - „Verifica si uleiul. Nu sub capotă, ci pe bancheta din spate”. Huh ?? Indiciul tău misterios este clar atunci când se duce la mașină și găsește o sticlă de ulei pentru masaj, cu încă o notă atașată. „Dacă doresti să mă PEDEPSESTI, ai nevoie de INSTRUMENTE potrivite.” Asta e ușor! Își va deschide cutia de instrumente unde va găsi o sticlă mică din parfumul tău preferat.

Mai multe instrucțiuni - "Găsește ceva interesant la televizor". Ei bine, el se indreaptă spre televizorul, care a fost bine drapat cu o eșarfă de mătase mare. Altă notiță -„ Ultima oprire, frigiderul. Sunt flamindă " Și în frigider se află o cutie cu rechizitele Dvs pentru picnic. Ciocolată, fructe, șampanie și pahare, orice vă atrage. Cutia poartă un alt mesaj -" Mi-e dor de tine și te aștept in dormitor. Adă totul."

După toată această tachinare extinsă, el va fi in dormitor cît de repede posibil! Și el nu va fi dezamăgit. Acolo ești tu, întinsă pe pat, în cea mai sexy lenjerie. Acum începe adevărata distracție! O să pariez că știe exact ce să facă cu comorile sale acumulate, doar podibil cu excepția esarfei.

Ea poate fi folosită ca oglindă, în următorul tău joc de petrecere, care se numește Pin The Tail! ( Fixeaza-ti coada).


Sursa: "101 Nights of great sex"

292 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page