top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 5



Pepper Schwartz și Philip Blumstein au descoperit, în cuplurile americane (1983): „Bărbații heterosexuali care primesc sex oral, la general, sunt mai fericiți în viața lor și în relațiile lor." Mulți bărbați pe care i-am intervievat au avut ochii de ceață amintindu-și cel mai bun sex oral pe care l-au primit vreodată, chiar dacă ar fi avut performanță cu douăzeci de ani mai devreme.


***

Pentru a-l aduce la punctul culminant, e necesar să-i freci penisul cu mâna, precum și să-l lingi și să-l sugi cu gura. Menține o frecare ritmică, blândă, dar puternică. Nu încerca să te opresti și să începi mișcările din nou, să nu schimbi puterea cu care strîngi penisul sau să modifici ritmurile. Gândește-te cum îți place ca clitorisul tău să fie stimulat constant și persistent. La "apogeul" sexual ajungi cu mișcări lente și treptat, fără abateri constante. Și nu renunța dacă pare că durează mult timp până la punctul culminant. Doar păstrează-l și bucură-te.


***


Daca bărbații nu par să fie atât de interesați de preludiu-uri pe cât ne-am dori - poate pentru că nimeni nu i-a învățat niciodată cât de incredibil și de grozav este. Aceasta este o problemă pe care o veți rectifica săptămâna asta ... Cere-i să se oprească lângă magazin pentru a procura ceai din plante ... și ceva miere. Dacă subliniază că ai deja ceai în casă, zâmbește-i dulce și spune-i că vrei un ceai diferit - și el o să-l aducă dacă vrea o mare surpriză. O surpriza? Oh baiete! Începeți seducția cu un gust al băuturii îndulcite și cu un sărut profund. Explorați interiorul gurii cu limba; "treci fugitiv" pe dinți și pe buze. Linge ușor pleoapele și genele, apoi "traverseaza" cu limba obrazul său și marginea urechii. Mergi usor pe gît pînă ajungi la piept si treci cu limba in jurul sfârcurilor, apoi "inghite-le" Trage-le în gură și, în timp ce se înăbușesc, nu - ți fie frică să muști. Pregătește-ți drumul spre burtă, folosind ceaiul pentru a - ți menține gura umedă și respirația fierbinte pe pielea lui. Gâdilă "buricul". Umpleți-l și trageți ( beți ) sucurile (ceaiul)! Iar când ajungeți la penisul lui, înmuiați-l complet într-un lichid cald, cu aromă de miere; linge - de sus în jos, față în spate. Trage-i scrotul în gură și lasă-ți limba să urmărească conturul testiculelor sale. El a fost fierbinte înainte, dar lichidul tau fierbinte îi stârnește simțurile și îi topeste pasiunea. Umple-ti gura cu ceai, apasă buzele tale pe ale lui și lasă lichidul dulce și lipicios să-i curgă în gură. Spune-i să nu înghită încă! Apăsați-vă propriul sfârc pe gura lui. Ooh! Acum știți și magia limbii de catifea. Încălzește-ți cupa ( sinul)- ambii veti dori să continuați baia blândă și lentă până seara...


Sursa: "101 Nights of great sex"

Photo: twitter.com

119 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

留言


bottom of page