top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

''Ce este masajul prostatei și daca se merită făcut?''


Este o metoda ușoară de a găsi punctul G la bărbați și, eventual, de a îmbunătăți erecția.

Unii bărbați chiar susțin acest tip de masaj, pentru că datorită lui crește dorința sexuală, plăcerea este mare de la actul sexual și ejacularea devine mai “ușoară”.


📌 Masajul prostatei = orgasm feeric

Și acesta este principalul motiv pentru care mulți bărbați acceptă tot mai des așa tip de masaj. În primul rând, acest "punct G" este ușor de găsit, se afla la aproximativ 5 cm de la intrarea în anus. În al doilea rând, stimularea glandei prostatei duce adesea la un orgasm rapid și foarte puternic. Există, de asemenea, o versiune că prin masarea regulată a punctului G la bărbați, se reduce riscul de cancer de prostată. Nu există dovezi științifice directe în acest sens, există însă unele indirecte: se știe că cinci sau mai multe orgasme pe săptămână reduc riscul de cancer de prostată cu 36%. Deci, în timp ce bărbații savureaza din plăcerea masajului sau a masturbării, poate în același timp, au grijă de sănătatea lor.

📌 Cum se face masajul prostatei?

Prostata este localizată la o adâncime de aproximativ 5 cm, de partea pubisului. Se identifica cu ușurință prin atingere (similar cu o bombă rotunjită mică). Puteți alege orice poziție confortabilă pentru această practică sexuală. Este mai bine să masezi cu degetul arătător, ușor și atent, făcând mișcări în sus și-n jos. Cu cealaltă mână, puteți mîngîia testiculele și penisul pentru a mări excitația, aceasta duce la o ejaculare de neuitat. În timpul unui masaj, ar trebui să întrebați partenerul dacă îi place să știi cum să acționezi cel mai bine: mai repede, mai lent, apăsând mai tare sau mai atent.

📣 Atenție: atunci când stimulăm prostata, în niciun caz nu ar trebui să doară! Orice disconfort este un semn că ceva nu merge bine, iar jocul trebuie oprit imediat. În ajutor ar putea să vă vină jucarii speciale, care puteți sa le folosiți în timpul penetrării, efectul vă va lasa uimiti.

📣 Important: înainte de a experimenta așa gen de plăcere, asigurati-va ca aveți acordul partenerului, dacă nu sunt contraindicații ( hemoroizi, crăpături în jurul anusului, infecții a organelor genitale, probleme cu vezica urinara ), igiena partenerului ( rectul sa fie eliberat și curat), îmbrăcați pe mâini mănuși de latex ( unghiile tăiate și să nu aveți bijuterii pe degete ), mult lubrifiant și desigur un anturaj corespunzator….

Sursa: medium.com

230 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page