top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Masajul testicular: sfaturi pentru începători''



Principala regulă a masajului este prudența și atingerea fină. Un bărbat ar trebui să vă ajute să găsiți cele mai plăcute puncte și să vă țină la curent cu senzațiile. Presiunea asupra scrotului nu trebuie să fie nici puternică, nici slabă. Dacă îl atingeri cu forță - poate fi dureros, iar dacă atingeți prea încet - este perceput ca gâdilare. Găsește mijlocul perfect și încearcă următoarele tehnici.


Vârtej de fericire


Lăsați mâinile să lunece către anus și masați perineul printr-o mișcare circulară. Lucrați încet în sus de jos: lăsați mâinile să lunece de-a lungul coapsei exterioare până la coapsa interioară până când ajungeți la scrot.


Epicentru


Această tehnică este deosebit de intensă. În primul rând, vârfurile degetelor alunecă în jurul testiculelor, apoi începeți să masați cu palma, mai exact cu osul ( dosul ) palmei.Masați părțile laterale, sau între testicule, în funcție de preferințele partenerului. Tehnica este îmbunătățită cu mâna a doua care ține scrotul. Mișcările circulare stau la baza acestui masaj.


Rulare


Unor bărbații le place când testiculele se rostogolesc în sus și în jos. Palma este așezată pe testicule și le mișcă încet în sus și în jos sau ușor în lateral. Presiunea poate varia.


Bijuteriile regale


Această tehnică nu este pentru toți, dar unor bărbați le place foarte mult. Acoperiți testiculele cu mîna. Apoi trageți scrotul cu toată palma ușor în sus sau într-o parte. Această metodă este mai plăcută atunci când este repetată de mai multe ori la intervale scurte de timp.După ce acumulați ceva experiență, puteți întinde pielea cu vârfurile a două degete.



Sursa: sex.missfit.ru


745 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page