top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Masaj testicular pentru profesioniști"


Dacă ați studiat bine scrotul partenerului, atunci este timpul să faceți următorul pas.


Thrash (bătăi)


Desigur, nu înseamnă să faci rău partenerului. Este mai degrabă un joc între emoție plăcută și o graniță dureroasă. Bătăile încep prin atingerea scrotului cu vârful degetelor. Dacă partenerul este gata, puteți puteți trece de la atingeri - la lovituri ușoare.

Dacă partenerul simte durere, atunci mișcările au fost prea aspre. Legătura dintre parteneri este foarte importantă în acest tip de masaj. Întrebați întotdeauna ce îi place și cum îi place.


Masaj oral


El îngenunchează și se apleacă peste fața ta, astfel încât scrotul să fie în gura ta. Alternativa - el stă în picioare și tu îngenunchezi în fața lui. Mai întâi de toate scrotul este lins cu limba, ar trebui să fie relaxat și să acopere o zonă cât mai mare posibil.Apoi, întregul scrot dispare în gură și este mângâiat cu o ușoară sugere și tracțiune. Avantajul tehnicii este controlul partenerului asupra situației.


Jucării sexuale pentru masaj


Există un vibrator sau un masaj în dulap? În cele din urmă, are o nouă utilizare! Nu numai femeile iubesc vibrațiile, ci și bărbații. Un masaj vibrator și un vibrator testicular special, sunt potrivite pentru un masaj testicular interesant.




542 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Opmerkingen


bottom of page