top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Footjob"


"Footjob" nu este doar pentru fetișisti. Uitați de felație și stimularea cu mâinile! Vă vom arăta cum puteți să înnebuniți partenerul, cu ajutorul picioarelor.


Picioarele și erotica - în mintea majorității oamenilor, aceste concepte sunt slab compatibile. În Spania, în secolul al XVII-lea, totul era complet diferit: atunci picioarele goale ale unei femei erau considerate deosebit de incitante și nu aveau voie să fie arătate în public, prin urmare, “footjob-ul” era tratat diferit.


De ce este "specială" această metodă?


E posibil ca majoritatea femeilor să nu cunoască, dar probabil că au mai făcut-o - cel puțin, o versiune ușoară a "footjob"-ului. Imaginați-vă o scenă tipică într-un restaurant: picioarele partenerei alunecă încet pe piciorul partenerului, în așa mod ca să nu fie vizibil și începe să maseze zona cea mai sensibilă. Acest lucru este ceea ce face un "footjob" atât de deosebit! Nimeni nu ar trebui să vadă, nimeni nu ar trebui să știe. Acesta este un subiect interzis, a cărui aură misterioasă creează un farmec extraordinar.


Ce îi atrage pe bărbați la “footjob”?


Ei rareori recunosc, dar pentru mulți bărbați, stimularea cu piciorul este o dorință secretă.

Dar fii atentă: nu-l numi pe iubitul tău fetișist al picioarelor. Cercetătorii au descoperit că, zonele creierului responsabile de organele genitale și picioare, sunt situate una lângă alta. Acest lucru poate duce adesea la suprapunerea stimulilor, cauzată de excitare de la văzul picioarelor.


Cum să vă pregătiți pentru un "footjob"?


Un "footjob" sună simplu, dar este nevoie de pregătire. Cel mai important lucru este să ai picioarele curate și îngrijite. Spălați-vă picioarele cu puțin timp înainte de sex și asigurați-vă întotdeauna că unghiile de la picioare nu sunt prea lungi sau ascuțite, altfel vor deteriora organele genitale sensibile. Dacă prețuiți detaliile, puteți picta ceva pe unghii, ceea ce va face procesul mai atractiv.


Metode


  • Există multe opțiuni pentru "footjob" - într-un restaurant, pe drum sau acasă. Unele necesită mai multe abilități acrobatice, altele mai puțin. Pentru începători, este recomandabil să prindeți mai întâi penisul între picioare, fiind întinsă pe spate, în timp ce partenerul stă în genunchi și freacă penisul între picioarele tale. Cu puțină practică, în curând veți putea să vă mișcați ușor și seducător picioarele în sus și în jos.


  • Dacă sunteți puțin mai familiarizați cu "footjob"-urile , atunci puteți deveni creativi. De exemplu, stați în spatele lui și înfășurați picioarele în jurul coapselor, așezați picioarele pe penis și începeți să-l masați.


  • O altă metodă pe care o va îndrăgi este poziția misionară inversă. Partenera se întinde pe burtă și își ridică picioarele sub un unghi drept. Acum partenerul se poate așeza ușor și își poate aranja penisul între tălpile tale, astfel încât să-l poți mângâia. Partenerul poate controla picioarele tale cu mâinile și poate schimba presiunea și viteza.


  • Un "footjob" poate fi efectuat nu numai cu două picioare, ci și cu un picior, talpa piciorului, degetele de la picioare, pantofi, ciorapi sau colanți din nailon. Posibilitățile sunt aproape nelimitate și este permis orice lucru, care le place ambilor parteneri.


Nu uitați de vecini: zonele erogene masculine


Vecini? Aceasta nu înseamnă oameni care locuiesc în cartier, ci alte zone erogene, cum ar fi testiculele sale. De asemenea, pot fi mângâiate cu picioarele dacă aveți deja practică, deoarece loviturile accidentale pot provoca dureri severe. Și dacă persoana iubită preferă stimularea anusului, încercați să-i mângâiați anusul cu degetele de la picioare.


"Footjob" pentru o femeie


Masturbarea cu picioarele este o practică sexuală interesantă nu numai pentru bărbați: femeile pot fi mângâiate și cu picioarele. Cu ce ​​seamănă? Partenerul tău îți stimulează organele genitale cu picioarele. Fie că este vorba de un masaj ușor al labiilor sau de stimulare clitoriană, nu există limite.



Sursa: sex.missfit.ru


495 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page