top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Ce facem dacă partenerul are penisul mare?



📌 Cu o astfel de comoară, veți avea nevoie de putin mai mult timp pentru foreplay (preludiu).

Nu vă grăbiți. Trebuie să fiți foarte excitată ca să-l puteti accepta fără nicio problemă.

Lasă partenerul să acorde mai multă atenție tuturor zonelor tale sensibile, folosind limba și degetele sale și numai atunci când ești gata, sa înceapă penetrarea.

📌 Dar înainte de asta, nu uitați să folosiți un lubrifiant, în caz dacă nu ești suficient de umedă.

📌 "Ochii sperie" Ești deja îngrijorată, dacă relația voastră abia începe, și aici ești impresionat și de lungimea și / sau volumul. Dacă te aștepți că vei avea dureri sau incomoditate, toți mușchii tăi, inclusiv cei vaginali, vor fi tensionați - și în loc de plăcerea fabuloasă, vei primi exact ceea de ce ți-a fost frică. Încearca să te relaxezi. Partenerul tău te poate ajuta începând cu un masaj - deci te vei obișnui treptat cu contactul corporal cu el, si aceasta frica va dispatea treptat.

📌 Dacă ai avut senzații neplăcute și chiar dureroase cu acei parteneri care au marimea penisului standard, iar acum totul a devenit și mai rău - vizitați un medic ginecolog. Cauza durerii poate fi prezența chisturilor, aderențelor sau infecțiilor. Dacă cauza rădăcină este eliminată, plăcerea va înlocui durerea.

📌 Alegeți o poziție care vă permite să controlați adâncimea și viteza de penetrare.

* Partenera "deasupra” este o poziție ideală din acest punct de vedere, care iti permite să faci totul treptat și să îi permiti să pătrundă mai adânc doar atunci când esti gata.

* Într-o poziție misionară, cu cât este mai ridicat pelvisul, cu atât penetrarea este mai adâncă, așa că nu te grabi sa arunci picioarele pe umeri sau sa pui o pernă sub fund. Mai mult, cu cât picioarele sunt mai desfacute, cu atât vaginul este mai scurt, deci mai bine intinde-le. Atunci nu va putea să intre prea adânc, insa va putea să iti stimuleze clitorisul cu fiecare mișcare și vei primi un bonus suplimentar.

* Încă un truc: faceți mișcări circulare cu bazinul spre el, și nu înainte și înapoi, ca de obicei.

* Poti ține penisul la bază sau sa il mîngîi astfel încât partenerul să nu aibă senzația de nesatisfactie, din cauza faptului că nu a intrat complet.

Sursa: cosmo.ru

116 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

留言


bottom of page